Stichting Antipesto

antipesto

Young leaders

Young Leaders

 Young Leaders is een dynamisch jongerenplatform die kinderen en jongeren in hun kracht zet om veerkrachtige rolmodellen te worden (vanaf 10 jaar).

Toegewijd aan sociale verantwoordelijkheid dragen de deelnemers hun talenten en passies bij om hun omgeving te verbeteren met creativiteit, experimenteren en betekenisvolle verbindingen.

Kinderen en jongeren kunnen zich bij Young Leaders aansluiten om te ontdekken, te innoveren en actief mee te werken aan het vormgeven van een mooiere en doelgerichtere omgeving en je eigen persoonlijke ontwikkeling.”


Dagbesteding & Vrijwilligerswerk

“Onze focus bij Antipesto ligt op het empoweren van (kwetsbare) jongeren en het faciliteren van persoonlijke ontwikkeling. Uitdagingen of teleurstellingen in het leven kunnen ertoe leiden dat ze zich terugtrekken uit sociale betrokkenheid en wij willen die barrières doorbreken. 

Door in contact te komen met jongeren die beïnvloed worden door negatief gedrag van leeftijdsgenoten, bieden we tools en tips, waarbij we gebruik maken van hun inherente kwaliteiten om hen weg te leiden uit een neerwaartse spiraal. 

Bij Antipesto koesteren we ontwikkeling en vrijwilligerswerk, waarbij we gebruik maken van individuele capaciteiten en interesses als basis om veerkracht en groei te stimuleren.”