Epic centre.

Wat doe jij tegen pesten?

Epic centre.

Verandering komt door het vernieuwen van je denkstijl.

Bestraf jezelf niet voor een gebroken leven, Don’t count yourself out. Geef je niet als vrijwilliger op voor een gebroken hart. Start opnieuw met het inkleuren van je leven. Misschien is je leven tot nu toe niet gelopen hoe jij het voor je zag. Een leven waarin je niet het respect kreeg waardoor je nu onzeker of wat bitter bent geworden. Niet de tools kreeg wat ervoor zorgde dat je jezelf beter kon ontwikkelen. Een leven waarin je niet het respect kreeg waardoor je nu onzeker of wat bitter bent geworden. Niet de tools kreeg wat ervoor zorgde dat je jezelf beter kon ontwikkelen. Een leven waarin je niet het respect kreeg waardoor je nu onzeker of wat bitter bent geworden. Niet de tools kreeg wat ervoor zorgde dat je jezelf beter kon ontwikkelen. Niet de bemoedigingen om je aan vast te houden in moeilijke tijden. Niet het leven hebt gehad waarin je leerde met moeilijke situaties om te gaan, Misschien heb je het gevoel gehad niet genoeg gewaardeerd te zijn en je jezelf nu onderwaardeert.

In Japan bestaat er een kunst dat Kintsugi heet. Het is het verhaal dat een oud legerofficier een speciale kom had die gebarsten was. Hij zocht naar iemand die het kon maken en belandde in China die dat kon. Zij gebruikten goud om de breuk te herstellen waardoor de gebroken kom mooier werd dan het al was. Het kreeg een speciale betekenis. Jij telt nog steeds.. jouw bestaan kan een ander inspireren.

Omdat je misschien meer te maken hebt gehad met mensen die jou haarfijn konden vertellen wat je fout deed en niet naast jou stonden om je te ondersteunen toen jij dat het meest nodig had. Betekent niet dat jij een fout bent of niets waard bent. Al die barsten in je leven, zijn je overkomen, maar jij kan herstellen. Kleur je leven in. Je leven heeft teveel waarde. Start opnieuw.. het gevoel dat je hebt gefaald moet niet je eindpunt zijn? ik geloof niet in falen, ik geloof in investeren. Om te leren maak je soms de verkeerde aansluitingen die nare consequenties hebben. Nou dat heb je dan nu ontdekt, sta weer op, stof jezelf af, klaar voor het volgend avontuur.

Je bent van toegevoegde waarde op aarde, Maak geen beslissingen gebaseerd op angst. Elke keer dat je dan faalt dan komt dat innerlijke stem die zegt.. ik zei het toch, ik wist het.. je krijgt dan te maken met een selffulfilling Prophecy. Bij een volgende uitdaging durf je het al niet meer omdat je wordt herinnerd aan de vorige keer dat je faalde.

Er is een gezegde van een bekende schrijver die zegt: lafaards sterven duizend doden voordat zij daadwerkelijk sterven. De dappere één keer.

Er bestaat geen leven zonder pijn te ervaren.. er is geen vrede zonder strijd vooraf… Er is geen overwinning zonder oefening. Maar om te herstellen moet je ernaar toe werken, om vrede te hebben moet je vrede zelf bewerken in en om jou, om te winnen moet je trainen. Ik wou dat ik kon zeggen dat het allemaal appeltje eitje is, maar dat is niet zo.. Ik wou dat ik kon zeggen dat het allemaal appeltje eitje is, maar dat is niet zo..

Maar jij kan wel de keuze maken om te richten op een beter leven voor jou. Wees te ijdel voor hoogmoed. Wees te brutaal voor angst, Wees te levendig voor depressie. Start opnieuw, sla die pagina om. Start met het schrijven van een nieuwe pagina. Waarom sta je in de modder van gisteren te staren naar bouwstenen voor morgen.

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *